WC, posip, oprema

BioKats Bianco Fresh 5kg
Available
Oprema za mačke

BioKats Bianco Fresh 5kg

530,00 RSD
Gimborn, nemačka kompanija ,vodeći proizvođač posipa za mačke, predstavlja Biokat White's posip. Ovaj inovativni novi proizvod se dodaje već širokom spektru Gimborn proizvoda, dizajniran da zadovolji sve različite potrebe potrošača u pogledu lakoće korišćenja, higijene i efikasnosti. Sadržaj 5 kg
Cat's Best Universal,...
Out of stock
Svi proizvodi

Cat's Best Universal, drveni pelet / kg

135,00 RSD
CAT’S BEST Posip za mačke i male životinje, drveni pelet Universal Univerzalna, ekološka podloga za kućne ljubimce, za mačke, glodare i ptice, koja se ne grudva. Cena je za 1kg razmerenog peleta.
Catsan Posip 10l
Out of stock
Svi proizvodi

Catsan Posip 10l

980,00 RSD
Posebno dizajniran da zadovolji higijenske potrebe svake mačke.  Fine granule od krede i prirodnog kvarcnog peska upijaju tečnost i sprečavaju formiranje bakterija.  Eliminiše neprijatne mirise pre nego što mogu da se razviju.  Obezbežuje dugotrajnu zaštitu od neprijatnih mirisa. 
CityCat Clumping 5kg
Available
Mačke

CityCat Clumping 5kg

290,00 RSD
Higijenski, grudvajući, ekonomičan mačji posip u praktičnom pakiranju. 100% prirodni, napravljen od bentonita. Pakovanje 5kg
Dog's Best posip 10l - 4,3kg
Available
Svi proizvodi

Dog's Best posip 10l - 4,3kg

1.150,00 RSD
Ekološki posip od 100% čistih biljnih vlakana za čistu unutrašnju higijenu malih pasa i štenaca. Izuzetno upijaja, vezuje neprijatne mirise i odlično je rešenje za male pse i štence. Zahvaljujući jedinstvenoj JRS-Organic Fiber-tehnologiji. Higijenski posip za male pse do 10kg i štence Neto: 10 litara (4,3kg)
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje