Advance hrana za odrasle sterilisane...

Advance hrana za odrasle sterilisane mačke /kg

Advance hrana za odrasle sterilisane mačke sa ćuretinom i ječmom i je kompletna hrana za mačke posebno formulisana za sterilisane mačke starosti od 1 do 10 godina.

Cena je za 1kg razmerene hrane.

Opis

Advance hrana za odrasle sterilisane mačke sa ćuretinom i ječmom i je kompletna hrana za mačke posebno formulisana za sterilisane mačke starosti od 1 do 10 godina.

Advance hrana za odrasle sterilisane mačke sa ćuretinom i ječmom uključuje kombinaciju visokokvalitetnih sastojaka kao što su prirodni proteini i aktivni imunoglobulini koji pomažu u održavanju probavne funkcije i jačaju imunitet vaše mačke. Sadržaj L-karnitina pomaže u kontroli težine, pretvarajući masti u energiju i smanjujući masne naslage. Ovaj recept održava ispravnu mokraćnu funkciju, podržavajući dobro zdravlje mokraćnog mehura. Sadrži prirodne polifenole i vitamine koji pomažu u smanjenju ćelijskog starenja. Za oralno zdravlje mogu imati koristi pirofosfati, koji su posebni minerali koji sprečavaju nakupljanje tartata i pružaju svež dah.

Ključne prednosti:

  • Sadrži aktivne imunoglobuline koji pomažu u održavanju crevnog zdravlja i jačanju imunološkog sistema
  • Obezbeđuje optimalan nivo proteina koji pomažu u poboljšanju imunog odgovora i razvoju odgovarajuće muskulature
  • Pomaže odgađanju ćelijskog starenja
  • Promoviše malo kalorija za smanjenje mačjih naslaga mačaka
  • Pomaže u pravilnom funkcionisanju mokraćnih puteva i bubrega i podržava dobro zdravlje mokraćne bešike
  • Pruža zubnu zaštitu koja sprečava stvaranje kamenaca i promoviše svež dah.

 

Kada je koristiti

Ova Advance formula posebno je indicirana za odrasle katedrirane mačke do 6 godina. Nakon sterilizacije mačaka možda će im biti potrebna osnovna nega s hranom da bi se pokrile njihove potrebe, jer mogu razviti mokraćne probleme ili prekomernu težinu. Napredna sterilizovana hrana za mačke za odrasle i ječam je razvijena da pomogne u sprečavanju gojaznosti kod sterilisanih mačaka, smanjujući rizik od urinarnih problema obezbeđivanjem pogodnog pH. 

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje