Panj Sunket root 1kg.

Panj Sunket root 1kg.

Ukrasnji prirodni panjevi za dekoraciju akvarijuma.

Opis

Sunken root vodi poreklo iz Kine i drugih delova Azije.  U ponudi imamo ručno guljene panjeve na kojima zaostaje deo kore drveta, tako da ovi panjevi imaju nakon potapanja 2 nijanse crvenkasto smeđe boje, odatle i drugi naziv za ovo drvo Red Moor Wood. U ponudi su takođe i panjevi sa kojih je kora u potpunosti uklonjena  i već natopljene panjeve na kojima restu prirodne biljke
Prilikokom  natapanja ovi panjevi ne boje vodu ali na njima može doći do rasta male količine gljivica koje će različite vrste algara rado pojesti.  Ove gljivice ne predstavljaju prepreku za naseljavanje ribica  i formiranje akvarijuma.
Red Moor Wood brzo upija vodu i lako tone,postupak se moze ubrzati ako se drvo usidri pomoću nekog kamena. U vodi se ne raspada i isti panj se može koristiti dugi niz godina.

Sunken root spada u najpopularnije vrste ukrasnog prirodnog  drveta koje se koristi u dekoraciji akvarijuma. Mnoštvo izuvijanih grana daju prirodan izgled akvarijumu, čine ga vizuelno većim i doprinose prirodnom ponašanju ribica, pružaju im sigurnost i ističu prirodne boje.

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje