Neonka Arcadia Marine Blue 39W / T5

Neonka Arcadia Marine Blue 39W / T5

Neonka Arcadia Marine Blue 39W- T5 prečnika 16mm, dužine 850mm

Opis

Neonka Arcadia Marine Blue 39W- T5 prečnika 16mm, dužine 850mm stvara efekat plavetnila okeana i doprinosi prirodnu fluorescenciju korala. Podstiče morsku fotosintezu i idealan je kao noćno osvetljenje.

Raspon Arcadia Marine Blue Actinic lampa je stvoren kako bi osigurala određeni spektar (400 - 480nm) potrebnu za postizanje plave apsorpcija klorofila. Ova koncentracija svetlosne energije bitna je za preživljavanje i dobro zdravlje riba, korala i beskičmenjaka u morskim akvarijumima.

Drugi važan element Arcadia Marine Blue Actinic lampa je izlaz prisutan na UV zrake, što stvara vrlo ugodan fluorescentni efekat na korale, beskičmenjake i egzotične morske ribe. Kada se koristi noću bez drugih svetiljki, efekat je tamna mesečina sa živim bojama korala.

Za maksimalan efekat preporučuje se korišćenje odgovarajućih reflektora koji će obezbediti da se sva svetlost koju sijalica proizvodi usmerava u akvarijum. Imajte na umu da sve T8 neonke blede tokom vremena i trebalo bi ih zameniti na svakih 6 do 12 meseca ( i sigurno ćete primetiti razliku kada to radite ).Vek trajanja T5 je znatno duži u odnosu na T8 pa se zamena preporučuje na svakih 16 do 24 meseci. Pridržavanjem ovih smernica osiguraćete pravilan rast biljaka i akvarijumskih ribica.

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje