Sera  Spirulina Tabs 24 kom.

Sera Spirulina Tabs 24 kom.

Sera Spirulina u tabletama je hrana biljnog porekla za biljojede. Koristi se u ishrani slatkovodnih i morskih riba. Visok sadržaj spiruline (27%) doprinosi zdravom varenju i vitalnosti, sprečava digestivne probleme kojima su biljojedi skloni u akvarijumskim uslovima. Ova balansirana hrana ubrzava zdrav rast, ističe prirodne boje organizama i doprinosi prirodnom ponašanju .

Opis

Sera Spirulina u tabletama je hrana biljnog porekla za biljojede. Koristi se u ishrani slatkovodnih i morskih riba.

Spirulina je modrozelena alga koja poseduje izuzetne nutritivne vrednosti, veoma visok sadržaj proteina u čijem sastavu su sve esencijalne aminokiseline, mnogo je veće hranjive vrednosti u odnosu na tipičan biljni protein. Sadržaj masti je mali ali je procenat nezasićenih masnih kiselina visok. Veoma je značajna kao izvor vitamina i minerala naročito vitamina B grupe, gvožđa i mangana.

Idealan je izbor za hranjenje biljojednih vrsta i odličan dodatak svaštojedima, kozicama i puževima. Pažljivo proizvedena formulacija ovih tableta dovodi do laganog natapanja tablete i postepenog oslobađanja sitnijih čestica hrane tako da i slabiji primerci mogu doći do hrane. Tablete tonu na dno akvarijuma a laganim pritiskom na tabletu mogu se i pričvrstiti za staklo.

Visok sadržaj spiruline (27%) doprinosi zdravom varenju i vitalnosti,sprečava digestivne probleme kojima su biljojedi skloni u akvarijumskim uslovima. Ova balansirana hrana ubrzava zdrav rast,ističe prirodne boje organizama i doprinosi prirodnom ponašanju .

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje