Sera Baktopur Direct

Sera Baktopur Direct

Sera Baktopur Direct je preparat u obliku tableta namenjen protiv bakterijskih infekcija (dropsy, belih i iskrzanih  peraja, oteklih očiju, nadutost  stomaka, tamnjenja boja, gubitak apetita) kod akvarijumskih riba u slatkovodnim i morskim akvarijumima. Kutija sadrži 8 kom. tableta za 400L vode.

Opis

Sera Baktopur Direct -je preparat u vidu tableta namenjen protiv  truleži i bakterijskih infekcija usta i peraja u slatkovodnim akvarijumima. Simptomi bakterijske infekcije su bele ili sivkasto-bele pege. Krvava mesta i cirevi na koži, kao i infekcije na i oko ribljeg anusa i na rubovima peraja.

Edemi (otoci) mekog tkiva su prepoznatljivi po naduvanom telu. Pojava izraslina nalik pamučnoj vati oko usta, belo-sivi čvorići na glavi i perajima i uznemireno plivanje na dnu akvarijuma. Simptomi su takodje bela boja na ivicama peraja ili ponekad potpuno raspadnuta peraja.


Tokom tretmana ne koristiti filter sa aktivnim ugljem ! Dobro provetriti ! Nakon završetka tretmana preporucuje se delimicna promena vode. Da bi se pomoglo ribama da povecaju svoju prirodnu otpornost prema bolestima, takodje treba koristiti Sera fishtamin (riblji vitamini).

Upotrebljava se za sve slatkovodne akvarijume. Za morske ribe koristiti "Sera bactopur" samo u izolovanim (karantin) akvarijumima.

8 tableta za 400L vode.

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje