Dennerle NPK Booster za 2500l, 250ml

Dennerle NPK Booster za 2500l, 250ml

Dennerle NPK Booster dodaje nitrate, fosfate i kalijum u biološki uravnoteženoj razmeri. Razmera hranjivih materija  u NPK Booster-u je izabrana tako, da se sva tri makro nutrijenta u istoj razmeri apsorbiraje u biljke. Visoko aktivni sastojci trenutno deluju i osiguravaju brz, snažan i zdrav rast bilja.

Opis

Dennerle NPK Booster za 2500l, 250ml

Makro djubrivo NPK Booster Dennerle pruža biljkama dodatne fosfate i nitrate. Dodavanje N = (nitrat) i P = fosfor (fosfat) nije potrebno u standardnim akvarijskim zajednicama, jer se ove elementi u akvarijumu obično već nalaze u dovoljnoj i često velikoj količini, jer se preko hrane unose u akvarijum.

Kod aquascaping akvarijuma s bujnom vegetacijom i malo ribljeg fonda, situacija je često drugačija. Imate gusto zasadjeno bilje, mnoge brzorastućeg bilja, puno svetla (> 1 watt po litri akvarijumske vode), CO2 djubrivo, 30-50% zamene vode nedeljno bez ili jako malo ribe, što često iziskuje dodatnu prihranu bilja.

Dennerle NPK Booster dodaje nitrate, fosfate i kalijum u biološki uravnoteženoj razmeri. Razmera hranjivih materija  u NPK Booster-u je izabrana tako, da se sva tri makro nutrijenta u istoj razmeri apsorbiraje u biljke. To znači da se i kod dugotrajne, neredovne upotrebe, može izbjeći manjak pojedinih hranjivih materija. Visoko aktivni sastojci trenutno deluju i osiguravaju brz, snažan i zdrav rast bilja.

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje