Neonka Arcadia Marine Blue 36W / T8

Neonka Arcadia Marine Blue 36W / T8

Arcadia Marine Blue je T8 neonka stvara efekat mesečine i donosi koralima priodnu boju. Dužine 1200mm, lumen 320Lm, prečnika 26mm.

Opis

Arcadia Marine Blue je 420nm aktinik neonka koja  izvlaci korlima prirodni fluoroscentni pigment i stvara efekat mesecevog svetla, za razliku od mnogih konkurentskih proizvoda marine blue gadja na 420 nanometara, koji su optmalna tacka u spektru za morsku fluuroscentnost.
 
Arcadia Marine Blue Actinic
neonka je konstruisana da obezbedi specifican spektar (400-480nm) obavezano da postigne apsorbciju plavog hlorofila da bi se simbioza zooksantela razvijala, ova koncentracija svetlosne energije se zove aktinik i u rasponu je odredjena na 420nm, od velike je vaznosti za opstanak i dobro zdravlje riba, korala i bezkicmenjaka u morskim akvarijumima. Jos jedan vazan element arcadie marine blue neonke je sto sadrzi UV spektar, koji stvara veoma pogodan fluo efekat na korale, bezkicmenjake i egzoticne morske ribe. Kada se koristi noću bez drugog svetla, moonlight efekat sa blještećim bojama, korala i ostalih fluoroscentnih organizmima je neverovatan.

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje