Bezopet Gel 120gr

Bezopet Gel 120gr

BEZO PET pasta za izbacivanje kuglica dlake ( trihobezoara ) kod mačaka.

Neto: 120gr

Opis

BEZO PET pasta za izbacivanje kuglica dlake ( trihobezoara ) kod mačaka.

Neto: 120gr

Sastav i korišćenje

 - BEZO PET je pasta bazirana na uljnoj osnovi koja odstranjuje kuglice dlake ( trihobezoare ) iz želuca mačke.

 - Peroralnom aplikacijom BEZO PET pasta dospeva u želudac, gde prisutne kuglice dlake premaže svojim sluzavim omotačem. Time se olakšava njihov prolaz iz želuca u creva, a iz creva prema napolju.

 - Kuglice dlake se svojom prisutnošću u želucu ponašaju poput stranih tela i ometaju varenje. Primenom BEZO PET paste se neometano dalje nastavlja transport hrane i izbegavaju stalne iritacije želuca.

 - BEZO PET pasta osim što izbacuje kuglice dlake iz digestivnog trakta prirodnim putem, takođe sprečava samo formiranje kuglica dlake u želucu premazivanjem svake pojedine dlake dospele u želudac skliskim slojem, tako da se ubrza i olakša izbacivanje iz digestivnog takta, i onemogući međusobno zapetljavanje dlaka.

 - Profilaktička primena preporučuje se posebno kod dugodlakih mačaka ( persijska mačka ), i kod mačaka isključivo držanih u kući koje nisu u mogućnosti da jedu travu ( biljke sa grubim vlaknima ) da bi prirodnim putem, znači povraćanjem izbacile kuglice dlake.

 - BEZO PET se upotrebljava za odstranjivanje postojećih trihobezoara, kod sumnje na postojanje trihobezoara, i za profilaksu nastajanja trihobezoara.

 - BEZO PET se zbog dobrog ukusa uzima vrlo rado pa može da se direktno aplicira životinji u usnu šupljinu bez mešanja u hrani.

Sastojci

 - Voda, ulja i masti, žitarice, šećer

Doza i administracija

 - Odstranjivanje kuglica dlake 1 kafena kašičica ( 5 ml ) dnevno

 - Profilaksa nastajanja kuglica dlake 1 kafena kašičica ( 5 ml ) 2-3 puta nedeljno

 - Doza se može po potrebi povisiti.

Pakovanje

Tuba 120g.

Rok upotrebe

Utisnut na kutiji

Proizvodjač

Vétoquinol, Kanada

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje