Svi naši ljubimci zajedno sa nama deo su ZooMarket porodice. Tu ste naravno i Vi zajedno sa Vašim ljubimcima.Naša misija je da brinemo o zdravlju i sreći svih članova naše zajednice, a kako i volimo ono što radimo, timski se trudimo da stvaramo najlepša iskustva kako u kontaktu sa Vama tako i između Vas i Vaših ljubimaca.

Upoznajte članove ZooMarket porodice:

Miomir Kolarov

Osnivač ZooMarket-a i veliki zaljubljenik u akvaristiku. To shvatite čim zakoračite u ZooMarket oazu, svet šarenolikog slatkovodnog i morskog mira u čijem ambijentu sa divljenjem uživate. Stvarajući ZooMarket svet, Mire je ostvario i svoju želju iz detinjstva – a to je da stvori mesto na kome će sve vrste kućnih ljubimaca biti tretirane sa pažnjom koju dobijaju u svom domu.

Goca Dimitrijević

Ponosna vlasnica bišona Bonija i glavna odgovorna za sve procese u našoj porodici. Deo je ZooMarketa od samog početka, i opravdano joj pripada titula menadžerom za sreću (ali i za red i disciplinu) kako u našem kolektivu, tako i u podvodnom svetu.

Vladimir Martinović

Naš ljubazni veterinar, uvek je tu za sva Vaša pitanja. Stručnost u kombinaciji sa ogromnom ljubavi prema životinjama, učiniće da svaki vaš upit bude rešen brzo i uz obostranu prijatnost i zadovoljstvo.

Katarina Paunović

U svom domu ima mini zoo vrt! Tu su dva psa (bretonke), papagaji (kozice, fišeri, nimfa), zebe rižarice, kanarinac, razni glodari (miševi, ježoliki miševi, roborovski hrčci, gerbili i sibirska veverica), gekon i tri akvarijuma sa ribicama i kozicama. Inače je i veliki zaljubljenik u fotografisanje životinja.

Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje