Versele Laga  Crispy Snack Fibres 1kg.

Versele Laga Crispy Snack Fibres 650gr.

292 RSD

Versele Laga  Crispy Snack Fibres je ukusan dodatak ishrani za zečeve, morske prasiće, činčile i degue posebno bogat vlaknima. Sadrži ukusne prstenčiće sa lucerkom, zalogaje povrća i hrskavu šargarepu. Ovo je gurmanska mešavina za vašeg voljenog ljubimca. Ovakve poslastice povećavaju raznovrsnost obroka i jačaju vezu između vas i vašeg ljubimca.

Opis

Crispy Snack Fibres je ukusan dodatak ishrani za zečeve, morske prasiće, činčile i degue posebno bogat vlaknima. Sadrži ukusne prstenčiće sa lucerkom, zalogaje povrća i hrskavu šargarepu. Ovo je gurmanska mešavina za vašeg voljenog ljubimca. Ovakve poslastice povećavaju raznovrsnost obroka i jačaju vezu između vas i vašeg ljubimca.

Ovaj proizvod dolazi u kesicama od 650g i 1,75kg sa zip sistemom zatvaranja koji osigurava svežinu ili u džaku od 15kg. Prepoznatljiv je po svom svetlo braon pakovanju. Nemojte da razmišljate i ponesite jednu kesicu kući. Vaš ljubimac će vam biti zahvalan.

Ne zaboravite da obezbedite vašem ljubimcu i glavni deo obroka uz Crispy poslastice koje su dodaci ishrani. Sigurno postoji Crispy Muesli ili Crispy Pellets koji odgovara vašem ljubimcu.

Uputstvo za upotrebu:
Davati do 25% od dnevnog obroka. Zapamtite da samo kompletne hrane kao što su Crispy Muesli i Crispy Pellets sadrže sve ono što je vašem ljubimcu potrebno. Poslastice su samo dodatak ishrani!
Davati svežu hranu i vodu svakog dana. Obezbediti dovoljnu količinu sveže vode.

Sastav:
Proteini  15,5%
Masti   2%
Sirova vlakna  16%
Sirovi pepeo  8,5%
Kalcijum  0,8%
Fosfor   0,6%
Vitamin A  3.300 IJ/kg
Vitamin D3  400 IJ/kg
Vitamin E  27 mg/kg
E1 (gvožđe)  33 mg/kg
E2 (jod)  0,7 mg/kg
E4 (bakar)  3 mg/kg
E5 (mangan)  25 mg/kg
E6 (cink)  23 mg/kg
E8 (selen)  0,1 mg/kg
Boje
Antioksidansi
Sastojci:
Derivati biljnog porekla
Žitarice
Povrće
Minerali
Semenje

Dostupno u pakovanju od 650g, 1,75kg i 15kg.

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje

Napomena: Cene na sajtu su informativnog karaktera i Zoo Market zadržava pravo promene cena. Za tačne informacije o dostupnosti proizvoda i važećim cenama stojimo vam na raspolaganju putem kontakt telefona 021/301 04 85