Dog Chow Purina Sensitive, losos / kg

Dog Chow Purina Sensitive, losos / kg

Dog Chow® Adult Sensitive sa lososom
Potpuna hrana za odrasle pse sa osetljivom kožom, dlakom i sistemom za varenje

Opis

Dog Chow® Adult Sensitive sa lososom
Potpuna hrana za odrasle pse sa osetljivom kožom, dlakom i sistemom za varenje

Dog Chow® recepti bogati su mesom što psi trebaju i instinktivno preferiraju. Sa lososom kao prirodnim izvorom proteina i pažljivo izbalansiran sa celovitim žitaricama. Dog Chow® je stručno razvijen od strane nutricionista za svaku životno doba i stil života Vašeg psa. U održavanju idealne telesne težine Vašeg psa pomaže odgovarajuća nivo energije iz kvalitetnih proteina. Granule dveju različitih veličina pomažu dobro oralno zdravlje. Dog Chow® granule su specijalno formirane da potiču žvakanje i održavaju dobro oralno zdravlje. Kućni ljubimci naših nutricionista, kao i uzgajivača pažljivo su testirani ovom kombinacijom granula kako bi se osigurala prikladnost i užitak za odrasle pse različitih rasa. Varenje: Dog Chow® Sensitive sadrži visoko kvalitetne proteine iz lososa, a formulisana je od odabranih sastojaka za pomoć u jačanju tolerancije na hranu. Imuni sistem: Dog Chow® Sensitive recept sadrži vitamin E i C, koji deluju kao antioksidanti u borbi protiv slobodnih radikala i pomažu u održavanju zdravlja imunološkog sistema. Omega 3 i 6 masne kiseline za zdravu kožu i krzno: Dog Chow® Sensitive sadrži omega-3 i 6 masne kiseline prirodnog porekla, kao i vitamin A za pomoć u održavanju zdrave kože i sjajne dlake.

SASTOJCI: žitarice, meso i životinjski derivati, ekstrakti biljnih proteina, ulja i masti, riba i derivati ribe (1,8%*), derivati biljnog porekla (sušena pulpa repe 1,5%), povrće (sušeni koren cikorije 1,1%), minerali.
* jednako je 4% rehidrovane ribe i derivata ribe: jednako je 4% lososa.

ANALITIČKI SASTAV: protein 23%, masti 10%, pepeo 8%, vlakna 3%, Omega 3 masne kiseline (EPA+DHA) 0,2%, Omega 6 masne kiseline (linolna kiselina) 1,4%.

DODACI po kg: IU/kg: vitamin A: 20 300; vitamin D3: 1 180; vitamin E: 97 mg/kg; Fe (E1): 257; I (E2): 3,3; Cu (E4): 36,8; Mn (E5): 19,7; Zn (E6): 415; Se (E8): 0,45.
Antioksidansi: E320, E321, E310. Konzervansi: E338, E202.

Nivo vitamina zagarantovan je do isteka roka upotrebe.
Proizvedeno po proizvođačkoj specifikaciji.

UPUTSTVO ZA HRANJENJE: Težina psa = preporučene dnevne količine (g)
Mali (5-12 kg) = 110 g - 210 g
Srednji (12-25 kg) = 210 g - 370 g
Veliki (25-45 kg) = 370 g - 580 g
Gigantski (45-70 kg) = 580 g - 800 g

Navedene količine su samo smernice. Dnevne količine hrane prilagođavajte nivou aktivnosti Vašeg psa, njegovoj fizičkoj kondiciji i individualnim potrebama. 

Uvodite Purina® Dog Chow® postepeno tokom 7 dana.
Preporučene dnevne količine prilagoditi vremenskim uslovima, nivou aktivnosti, starosti i fizičkoj kondiciji.

Hranu poslužiti u suvom obliku uz dostupnu svežu vodu.
Zbog zdravlja Vašeg ljubimca redovno konsultujte veterinara. 
Proizvod čuvati na suvom i hladnom mestu.

ZEMLJA POREKLA: Mađarska

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje