Indorina Refresh Muschio Bianco...

Indorina Refresh Muschio Bianco vlažne maramice 40kom

317 RSD

Dezinfekcione maramice sa parfemom u otpornoj tkanini, navlažene hidratantnim, omekšavajućim i zaštitnim sredstvom koje čuva prirodnu pH vrednost, čisti, dezodoriše i polira krzno mačaka, pasa i štenaca.

Sadržaj: 40 kom

Opis

Dezinfekcione maramice sa parfemom belog mošusa od otporne tkanine, navlažene hidratantnim, omekšavajućim i zaštitnim sredstvom koje čuva prirodnu pH vrednost, čisti, dezodoriše i polira krzno mačaka, pasa i štenaca.

Inodorina Refresh maramice su veoma korisne u svakodnevnom životu sa našim ljubimcem: pre putovanja automobilom i na kraju šetnje ili na otvorenom. Inodorina osvežavanje je posebno naznačeno kada se vraća kući u kišnim danima jer neutrališe molekule bez mirisa na vlažnoj površini, ostavljajući dlaku čistom i mirisnom. Bez alkohola. Beo Parabena. Bez SLS. Nije testirano na životinjama. Inodorina Refresh je dostupan u 6 mirisa: Citronella, Aloe Vera, talk, ružičasta voda, beli mošus i hlorheksidin.

Sadržaj: 40 kom

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje

Napomena: Cene na sajtu su informativnog karaktera i Zoo Market zadržava pravo promene cena. Za tačne informacije o dostupnosti proizvoda i važećim cenama stojimo vam na raspolaganju putem kontakt telefona 021/301 04 85