Animonda Mare Losos i Račići 100gr

Animonda Mare Losos i Račići 100gr

Konzerve Animonda "vom Feinsten" - sveže kuvana hrana sa kvalitetnim sastojcima pripremljena je od odabranih sorti mesa i ne sadrži soju, veštačke boje, konzervanse ili genetski modifikovanu hranu. Hrana sa lososom i račićima nije samo ukusan, već i zdrav obrok za vašu mačku.

Opis

Konzerve Animonda "vom Feinsten" - sveže kuvana hrana sa kvalitetnim sastojcima pripremljena je od odabranih sorti mesa i ne sadrži soju, veštačke boje, konzervanse ili genetski modifikovanu hranu. Hrana sa lososom i račićima nije samo ukusan, već i zdrav obrok za vašu mačku. Uravnotežen dnevni unos esencijalnih elemenata u tragovima i minerale obezbediće macu  sa svime što je potrebno za sjajnu dlaku, zdrave zglobove i jak imunitet.

Sastojci: meso i proizvodi od mesa i 42% (živina, svinjetina), čorba, riba i proizvodi od ribe (15% losos) i školjke (račići 6%) minerali.

Analiza: protein 11%, masti 5%, vlakna 0,3%, pepeo 1,6%, vlaga 81%. Aditivi (za 1 kg proizvoda): Vitamin D3 200 IU Vitamin E (a-tokoferol) 30 mg. Težina: 100 g. Proizvod je sertifikovan.

Sadržaj: 100gr

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje