Sanicat Clumping Orange 5 L posip za mačke

Sanicat Clumping Orange 5 L posip za mačke

Sanicat Clumping Orange 5 L je higijenski posip za mačiji toalet proizveden od sivog bentonita sa mirisom pomorandže. Njegove karakteristike su da na iskorištenim delovima stvara kompaktne grudve koje olakšavaju odstranjivanje uprljanih delova.

Opis

Sanicat Clumping Orange 5 L je higijenski posip za mačiji toalet proizveden od sivog bentonita sa mirisom pomorandže. Njegove karakteristike su da na iskorištenim delovima stvara kompaktne grudve koje olakšavaju odstranjivanje uprljanih delova. Prijatnan i osvežavajući miris pomorandže oplemeniće prostor u kome se nalazi mačiji toalet i doprineti još boljoj neutralizaciji neprijatnih mirisa fizioloških izlučevina mačaka. Ne stvara blato, odlično neutrališe neprijatne mirise i ne lepi se za šape. Sanicat Clumping Orange 5 L je odličnog odnosa cene i kvaliteta. Povoljan i ekonomičan. Mace ga jako rado prihvataju.
Uputstvo za upotrebu:
U posudu za mačiji toalet sipati 5 do 7cm debeo sloj posipa.
Kompaktne grudve koje nastanu na upotrebljenom delu posipa treba uklanjati redovno.
Dopuniti posudu svaka 2 do 3 dana.
Promeniti kompletan posip kad izgubi svoju moć (na 2 do 5 nedelja u zavisnosti od kvaliteta minerala različitih SANICAT posipa). Pre sipanja novog posipa neophodno je oprati posudu za toalet toplom vodom i osušiti je.
Ne koristite agresivne dezinficijense.
Upozorenje:
Grudve nastale posle upotrebe NE BACATI u WC šolju i kanalizacione
odvode
Sastav:
100% sivi bentonit oplemenjen mirisom pomorandže
Pakovanje: 5 L

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje