Sanicat sredstvo za pod Fresh Flowers 1lit.

Sanicat sredstvo za pod Fresh Flowers 1lit.

Sanicat Floor Cleaner je koncentrovani proizvod za pranje svih vrsta podova u domovima gde žive mačke kao kućni ljubimci. Osvežavajuća prirodna voćna mirisna nota i odlična efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa, alergena i bakterija čine ovaj proizvod odličnim i veoma korisnim za svakodnevnu upotrebu.

Opis

Sanicat Floor Cleaner je koncentrovani proizvod za pranje svih vrsta podova u domovima gde žive mačke kao kućni ljubimci. Osvežavajuća prirodna voćna mirisna nota i odlična efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa, alergena i bakterija čine ovaj proizvod odličnim i veoma korisnim za svakodnevnu upotrebu. Prirodni sastojci (kopriva) štite disajne organe mačaka, a neutralni pH ga čini bezopasnim za decu, ljude i životinje. Sanicat Floor Cleaner za sebe vezuje potencijalne alergene sa krzna mačke (smanjuje mogućnost razvoja alergije kod dece i odraslih) kao i bakterijske kulture i vrši maksimalnu neutralizaciju istih. Takođe veoma efikasno otklanja neprijatne mirise npr. izlučevina mačora kojima oni ne retko obeležavaju određeni prostor u stanu u kome žive. Prilagođen je za svakodnevnu upotrebu. Ne iritira. Ekonomičan.
Uputstvo za upotrebu: Rastvoriti jednu mericu-zatvarač na 5 L vode i oprati rastvorom podove i/ili zaprljane delove. Ne peni. Ne ispirati podove posle čišćenje Sanicat Floor Cleaner-om. Produženo dejstvo.
Upozorenje: Proizvod je namenjen za pranje podova i ne sme se piti niti koristiti za pranje ljudi i životinja. U slučaju da se popije odmah zvati lekara i pokazati mu sastav sa ambalaže. Čuvati van domašaja dece. Zapaljivo.
Sastav: Manje od 5% anjonskih, katjonskih i nejonskih agenasa, parfem, Butilfenil metilpropional, Heksil cinamal, Linalool, Urtica - kopriva.

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje