Sanicat sredstvo za pod Fruit Time 1lit.

Sanicat sredstvo za pod Fruit Time 1lit.

Sanicat Floor Cleaner je koncentrovani proizvod za pranje svih vrsta podova u domovima gde žive mačke kao kućni ljubimci. Osvežavajuća prirodna voćna mirisna nota i odlična efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa, alergena i bakterija čine ovaj proizvod odličnim i veoma korisnim za svakodnevnu upotrebu.

Opis

Sanicat Floor Cleaner Fruit Time

Dom u kom žive ljubimci je poseban.
Sredstva za čišćenje podova bi trebali takođe biti posebni.
Eliminišu mikroorganizme i neželjene mirise dok štite ljubimce i celu porodicvu.

Sanicat Floor Cleaner štiti kako ljubimce tako i vlasnike eliminišući štetne sastojke iz doma. Kontinuiranom upotrebom kontroliše i smanjuje pojavu alergija na mačke kombinacijom molekula koja ublažava alergene.
Sanicat Floor Cleaner je koncentrovani proizvod za pranje svih vrsta podova u domovima gde žive mačke kao kućni ljubimci. Osvežavajuća prirodna voćna mirisna nota i odlična efikasnost u neutralizaciji neprijatnih mirisa, alergena i bakterija čine ovaj proizvod odličnim i veoma korisnim za svakodnevnu upotrebu. Prirodni sastojci (kopriva) štite disajne organe mačaka, a neutralni pH ga čini bezopasnim za decu, ljude i životinje. Sanicat Floor Cleaner za sebe vezuje potencijalne alergene sa krzna mačke (smanjuje mogućnost razvoja alergije kod dece i odraslih) kao i bakterijske kulture i vrši maksimalnu neutralizaciju istih. Takođe veoma efikasno otklanja neprijatne mirise npr. izlučevina mačora kojima oni ne retko obeležavaju određeni prostor u stanu u kome žive.

Prilagođen je za svakodnevnu upotrebu.
Dugotrajna mirisna osvežavajuća nota.
Ne iritira. pH neutralan.
Sprečava nastanak bakterija i uklanja neprijatne mirise.
Ekonomičan.

Kako Sanicat sredstvo za čišćenje podova učestvuje u borbi protiv alergija:
1. Proces čišćenja raspršuje molekule u okolinu, koje se podižu s poda u potrazi za alergenim česticama poreklom od mačke.
2. Kad dođu u kontakt s alergenima, obuhvataju ih i obaraju na pod gde će alergeni biti uništeni.
3. Okolina postaje čista i slobodna od neprijatnih znakova alergije.

Uputstvo za upotrebu: Rastvoriti jednu mericu - zatvarač na 5 L vode i oprati rastvorom podove i/ili zaprljane delove. Ne peni. Ne ispirati podove posle čišćenje Sanicat Floor Cleaner-om.
Produženo dejstvo.

Upozorenje: Proizvod je namenjen za pranje podova i ne sme se piti niti koristiti za pranje ljudi i životinja. U slučaju da se popije odmah zvati lekara i pokazati mu sastav sa ambalaže. Čuvati van domašaja dece. Zapaljivo.

Zemlja porekla: EU (Španija)

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje