Brekkies hrana za pse Mini /kg

Brekkies hrana za pse Mini /kg

Brekkies Dog MINI hrana za pse je kompletna i uravnotežena hrana sa piletinom i pirinčem. Namenjena je odraslim psima malih rasa (do 10 kg težine). Sadrži sve esencijalne nutrijente kako bi se održavalo dobro fizičko i zdravstveno stanje psa. 

Opis

Brekkies Dog MINI hrana za pse je kompletna i uravnotežena hrana sa piletinom i pirinčem. Namenjena je odraslim psima malih rasa (do 10 kg težine). Sadrži sve esencijalne nutrijente kako bi se održavalo dobro fizičko i zdravstveno stanje psa. Proteini u ovoj hrani su od suštinskog značaja za održavanje mišića. Povrće i pirinač su glavni izvor vlakana i ugljenih hidrata koji su potrebni za dobro varenje. Žitarice, vitamin i minerali su odgovorni za održavanje jakih kostiju i zdravlje zuba psa.

Sastav: Žitarice (min.4% pirinač, sa pšenicom i kukuruzom), meso i mesne prerađevine(min.14% piletine), proizvodi biljnog porekla, ulja i masti, minerali, biljni proteinski ekstrakti, povrće. Sadrži veštačke boje i antioksidanse.

Analiza: Proteini (24%), masti (13%), vlakna (3,0%), neorganse materije (8%), kalcijum (1,8%), fosfor (1,1%), vlažnost (10%).

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje