Pyrantel pasta za pse

Pyrantel pasta za pse 100g

Pyrantel - Lečenje infekcija uzrokovanih odraslim oblicima nematoda Toxocara canis, T. leonine, Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala, Physaloptera.

Opis

INDIKACIJE: Lečenje infekcija uzrokovanih odraslim oblicima nematoda Toxocara canis, T. leonine, Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala, Physaloptera.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE: Lek Pyrantel - pasta za pse se aplikuje oralno, direktno preko oralnog šprica ili pomešano sa hranom u dozi od 14-15 mg pirantel paste/kg telesne mase, ekvivalentno 0,63-0,68 g proizvoda po kilogramu telesne mase, ceo sadržaj uređaja za doziranje je dovoljan za tretman psa težine 15 kg. Uređaj za doziranje ima dozator koja deli celokupnu količinu na 10 delova, što znači da je 1 deo dovoljan za tretiranje psa težine 1,5 kg. Proizvod treba da se aplikuje dva puta u intervalu od 10 dana. Poželjno je da se životinje tretiraju na svaka 3 meseca. Prvi put se proizvod može primeniti kod štenaca starosti 2 nedelje. U slučaju dugotrajne upotrebe proizvoda preporučljivo je da se periodično izvrši koprološki pregled za procenu efikasnosti lečenja.

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje