Oprema glodari

Cat's Best Universal,...
Out of stock
Svi proizvodi

Cat's Best Universal, drveni pelet / kg

135,00 RSD
CAT’S BEST Posip za mačke i male životinje, drveni pelet Universal Univerzalna, ekološka podloga za kućne ljubimce, za mačke, glodare i ptice, koja se ne grudva. Cena je za 1kg razmerenog peleta.
FOP Cavia 1, Kavez za zeca i morsko prase
Available
Oprema glodari

Cavia 1, Kavez za zeca i morsko prase

2.600,00 RSD
Kavez za glodare Cavia 1 namenjen je srednjim i velikim glodarima (morsko prase, zec..). Poseduje plastično dno koje se skida radi lakšeg čišćenja i održavanja. Poseduje takodje i hranilicu za seno. Dimenzije: 58x31x31cm, razmak žice: 26mm
Chipsi Extra Medium...
Out of stock
Svi proizvodi

Chipsi Extra Medium piljevina 10l/2,8kg

400,00 RSD
CHIPSI Posip za kućne ljubimce Extra Medium Srednje zrnasta podloga za kućne ljubimce, za manje reptile, velike ptice i kornjače.  Za terarijume i voliere. Neto: 2,8 kg - 10 litara
Chipsi Mais Citrus posip...
Available
Svi proizvodi

Chipsi Mais Citrus posip 10l - 4,5kg

600,00 RSD
CHIPSI Posip za kućne ljubimce sa aromom limuna Zrnasta podloga za kućne ljubimce, za manje reptile, velike ptice i kornjače.  Za terarijume i voliere. Pakovanje: 10 litara (4,5kg)
Cubetto wood pelet 2kg
Available
Oprema glodari

Cubetto wood pelet 2kg

250,00 RSD
Pelet Cubetto wood 2kg. je visokoupijajući higijenski pelet od drveta za sve životinje. Postavlja se u tankom sloju gde boravi Vap kućni ljubimac. Biorazgradiv.
Cubetto wood pelet 5kg
Available
Oprema glodari

Cubetto wood pelet 5kg

480,00 RSD
Pelet Cubetto wood 5kg. je visokoupijajući higijenski pelet od drveta za sve životinje. Postavlja se u tankom sloju gde boravi Vap kućni ljubimac. Biorazgradiv.
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje