ZooMarket PET SHOP je priča o tome kako jedan hobi i ljubav prema životinjama mogu da prerastu u uspešnu poslovnu priču – priču koja je ujedno postala i neodvojivi deo naših života i „posao“ koji iz dana u dan doživljavamo kao uživanje i zadovoljstvo.

Kako je sve počelo?

Ideja o kreiranju mesta gde bi se svi kućni ljubimci i njihovi vlasnici osećali srećno i posebno, potekla je iz hobija jednog osnovca – Mireta, osnivača ZooMarketa. 

Kao strastveni posetilac izložbi pasa, Mire je još kao dete želeo da ima kućnog ljubimca. Međutim, kako je život u stanu ograničio mogućnost da to bude pas, dalja potraga za najboljim prijateljem dovela ga je do otkrivanja zanimljivog sveta slatkovodnih ribica, kada je kupio svoj prvi akvarijum sa svega nekoliko ribica.

Od tada pa do danas, prošlo je 33 godine.

Naše dugogorišnje poslovanje nastojali smo da izgradimo na pravim vrednostima, a to su:

KVALITET – koji se ogleda u:

  • zdravlju i nezi svih životinja koje kod nas možete pronaći,
  • otvorenom pristupu ka našim kupcima i njihovim željama,
  • najvišim standardima poslovanja i pružanja usluga,
  • bogatoj ponudi brendiranih proizvoda koji ispunjavaju najfiniji ukus svih Vaših ljubimaca.

LJUBAV – ka poslu koji radimo i koju osećamo svaki put kada doprinesemo stvaranju jače veze između Vas i Vaših ljubimaca, nekom našom uslugom ili proizvodom.

PRIJATELJSTVO – koje za nas znači da smo uvek tu za Vas, kako u srećnim trenucima tako i u situaciji u kojoj Vam je potrebna neka naša pomoć.

VIZIJA – sve što radimo inspirisano je željom da svi naši mali prijatelji različitih vrsta budu srećni  i da imaju ono što im je potrebno za ispunjen suživot sa svojim vlasnikom.

POSVEĆENOST – svakoj želji i potrebi Vaših i naših ljubimaca, što je i osnova našeg postojanja, zahvaljujući kojoj smo uspeli da hobi pretvorimo u lepu i uspešnu priču, zasnovanu na trudu, timskom radu i pravim vrednostima.

U oživljavanju velikog broja ideja, tokom svih ovih godina, vodili smo se jednim krajnjim ciljem – a to je želja da stvorimo mesto koje bi svi ljubimci i njihovi vlasnici voleli da posećuju.

Tako je nastao ZooMarket PET SHOP.  Njega trenutno, osim slatkovodnih, naseljavaju i morske ribice, korali, račići i zvezde. Pored njih, tu su i zečevi, veverice, hrčkovi, papagaji i još mnogo ljubimaca koji Vaš dom mogu učiniti lepšim. U našoj radnji pronaći ćete i najbolju selekciju brendirane hrane, kozmetike, opreme i igračaka koji odgovaraju vrsti, rasi i veličini Vaših ljubimaca.

Prema tome, ukoliko tražite novog ljubimca za Vaš dom, ili želite da svog ljubimca obradujete nekim poklonom, ZooMarket je pravo mesto za Vas.

Dobrodošli u ZooMarket PET SHOP, mesto gde ste Vi i Vaš ljubimac UVEK NA PR(A)VOM MESTU!

Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje