Neonka Arcadia freshwater 15W / T8

Neonka Arcadia Freshwater 15W / T8

Neonka Arcadia Freshwater 15W- T8 prečnika 26mm, dužine 450mm i lumena 700lm

Opis

Arcadia Freshwater je neonska sijalica vrhunskog kvaliteta, specijalno projektovana da kombinuje jedinstvenu temperaturu boje koju proizvodi od čak 7.500 K (Kelvina), sa vrhom u zelenom delu spektra, sa veoma visokim nivoom (jačinom) osvetljenja. Ona takođe pruža izvanredan prikaz boja, ističući sve lepe prirodne boje koje se mogu naći u slatkovodnim akvarijumima i omogućuje stvaranje atraktivnih okruženje za gledanje.
FreshWater pruža odličan kvalitet svetlosti i obezbeđuje dug i stabilan život ribica i biljaka u akvarijumu.
Spektar ove sijalice je prilagođen tako da je napribližniji dnevnom svetlu ističući posebno prirodnu boju zelenim biljkama.

Karakteristike sijalice:
• Odličan prikaz svih boja;
• Najbolja za isticanje zelene boje biljaka u biljnim akvarijumima;
• Produžava životni vek akvarijumskom bilju;
• Ističe prirodne boje akvarijumskih ribica.

Za maksimalan učinak preporučuje se korišćenje odgovarajućih reflektora koji će obezbediti da se sva svetlost koju sijalica proizvodi usmerava u akvarijum. Imajte na umu da sve T8 neonke blede tokom vremena i trebalo bi ih zameniti na svakih 6 do 12 meseca ( i sigurno ćete primetiti razliku kada to radite ).Vek trajanja T5 je znatno duži u odnosu na T8 pa se zamena preporučuje na svakih 16 do 24 meseci. Pridržavanjem ovih smernica osiguraćete pravilan rast biljaka i akvarijumskih ribica.

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje