Dennerle System Set E15, 10 tabs

Dennerle System Set E15, 10 tabs

Dennerle Perfect Plant Sistem Set je sistem za đubrenje koji je kompletan za profesionalno đubrenje akvarijuma. Dennerle sistem đubrenja obuhvata bogato iskustvo stečeno tokom više od 40 godina istraživanja akvarijuma.

Za 800 litara vode

Opis

Dennerle Perfect Plant Sistem Set je sistem za đubrenje koji je kompletan za profesionalno đubrenje akvarijuma. Dennerle sistem đubrenja obuhvata bogato iskustvo stečeno tokom više od 40 godina istraživanja akvarijuma. Set 800l se sastoji od:

Dennerle E15 FerActiv

E15 FerActiv đubrivo sa gvožđe snabdeva sve akvarijumske biljke sa odmah efektivnim bivalentnim nutritivnim gvoždjem kako bi obezbedio svežu, bujnu zelenu boju. Simptomi nedostatka, kao što su žuti, staklenični listovi su u velikoj meri izlečeni, a mlado lišće dobija bogatu zelenu boju. Drugi vitalni nutrienti kao što su kalijum i mangan ojačavaju biljke i uspostavljaju idealne uslove za moćan i bujni rast. Dennerle E15 nutritivno gvožđe zaštićeno je od oksidacije visoko efektivnim školjkama (helatima) koje ga održavaju u biljnoj dostupnoj formi tokom dužeg perioda (depot efekat).

Dennerle V30 Kompletan
Dennerle V30 Complete pruža akvarijumske biljke sa svim hranjivim sastojcima koji su im potrebni za jak, bujni rast. Svi hranljivi sastojci i supstance za izgradnju snage su dostupni za direktan unos u biljnom aktivnom obliku. Vredni elementi u tragovima poput gvožđa i mangana obezbeđuju bogate zelene listove. Intenzivirane su crvene i crvenkaste smeđe boje, atraktivne markacije se izdvajaju striktnije. Dennerle V30 Complete se bori protiv nutritivnih nedostataka, ojačava biljke iz unutrašnjosti i pomaže da se suprotstavi stagnantnom rastu.

Dennerle V7 VitaMik
Dennerle V7 VitaMik je jedinstveni koncentrat vitalnih sastojaka koji aktiviraju i vitalizuju čitav akvarijum. Ona snabdeva ribe i biljke sa svim potrebnim vitaminima, elementima u tragovima i drugim vitalnim supstancama

Sadržaj:

  • E15 FerActiv, 10 tableta: doziranje 1 tableta, tokom 4 nedelje na 100 l vode
  • V30 Kompletan, 25 mL: doziranje 3 ml na 100 l vode, nedeljno
  • S7 VitaMix, 25 mL: doziranje 3 ml na 100 l vode, nedeljno

Za 800 litara vode

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje