Friskies Purina Indoor Cats / kg

Friskies Purina Indoor Cats / kg

INDOOR potpuna suha hrana za odrasle mačke koje provode vreme u kući. Sadrži cikoriju, biljku koja pomaže u smanjenju neugodnog mirisa stolice i higijenske posude. S obzirom na manju aktivnost kućnih mačaka prilagođen je procenat belančevina i kalorija za sprečavanje neželjene gojaznosti.

Opis

INDOOR potpuna suha hrana za odrasle mačke koje provode vreme u kući. Sadrži cikoriju, biljku koja pomaže u smanjenju neugodnog mirisa stolice i higijenske posude. S obzirom na manju aktivnost kućnih mačaka prilagođen je procenat belančevina i kalorija za sprečavanje neželjene gojaznosti. Sadrži vrtnu travu i visoki nivo mesnih belančevina za odličan ukus koji će mačka sigurno voleti.

SASTAV: žitarice, meso i životinjski nusproizvodi ( 4% piletina u svijetlo smeđim briketima), ekstrakti biljnih proteina, ulja i masti, prerađevine poreklom od biljnih proizvoda (1% peršina u zelenim i narančastim briketima),
povrće (2% sušenog korena cikorije), minerali, kvasci, voće (1% masline u zelenim i narančastim briketima).

DODACI: Nutritivni dodaci: IU/kg: Vit A: 15 000 ; Vit D3: 1200. mg/kg: Fe(E1): 57; I(E2): 1,8; Cu(E4): 10,7; Mn(E5): 6,1; Zn(E6): 80; Se(E8): 0,12.
S bojama i antioksidansima.

ANALITIČKI SASTAV: belančevine: 33,0%, sadržaj masti: 10,0%, sirovi pepeo: 8,0%, sirova vlaknina: 5,0%.

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje