Sanicat Gold 5l posip za mačke

Sanicat Gold 5l posip za mačke

Sanicat Gold 5l je premium ultra clumping proizvod najviše kategorije kvaliteta. Proizveden od najfinijeg prirodnog bentonita, potpuno bez prašine, hiperapsorpcionih sposobnosti Sanicat Gold odlično neutrališe neprijatne mirise, a njegova sitna granulacija i čistoća garantuju momentalan nastanak veoma malih grudvi na zaprljanom mestu.

Opis

HIPOALERGIJSKI PROIZVOD!

Sanicat Gold 5l je premium ultra clumping proizvod najviše kategorije kvaliteta. Proizveden od najfinijeg prirodnog bentonita, potpuno bez prašine, hiperapsorpcionih sposobnosti Sanicat Gold odlično neutrališe neprijatne mirise, a njegova sitna granulacija i čistoća garantuju momentalan nastanak veoma malih grudvi na zaprljanom mestu. Ovaj grudvajući vrhunski posip karakteriše 250% upijajuće moći kao i blaga mirisna nota dečijeg pudera. Ne lepi se za šapice i ne pravi blato. Veoma je ekonomičan – jedno pakovanje od 5l zapremine je dovoljno za minimum 25 dana za jednu mačku! Ovo je jedini proizvod na tržištu koji je pogodan za korišćenje i u domovima u kojima žive alergični ljubimci,deca i/ili ljudi, jer ne sadrži prašinu niti agresivne parfeme.

Uputstvo za upotrebu:
U čistu i suvu posudu za mačiji toalet nasuti sloj debeo 5 cm Sanicat Gold premium posipa. Redovno uklanjati male grudve nastale na zaprljanim mestima i dopuniti istom količinom čistog posipa. Nastale grudvice ne treba bacati u wc šolju. Jednom nedeljno isprazniti mačiji toalet i oprati ga . Kad se posuda osuši vratiti u nju posip koji ste predhodno izvadili i odložili.

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje