Dog Chow Purina Piletina / kg

Dog Chow Purina Piletina / kg

217 RSD

Dog Chow® Adult sa piletinom
Potpuna hrana za odrasle pse

Dog Chow® proizvodi bogati su mesom što psi trebaju i instinktivno preferiraju. S piletinom kao prirodnim izvorom proteina i pažljivo izbalansiran sa celovitim žitaricama. Dog Chow® je stručno razvijen od strane nutricionista za svaku životno doba i stil života Vašeg psa. 

Opis

Dog Chow® Adult sa piletinom
Potpuna hrana za odrasle pse

Dog Chow® proizvodi bogati su mesom što psi trebaju i instinktivno preferiraju. S piletinom kao prirodnim izvorom proteina i pažljivo izbalansiran sa celovitim žitaricama. Dog Chow® je stručno razvijen od strane nutricionista za svaku životno doba i stil života Vašeg psa. Dog Chow® ima dve veličine granula specijalnog oblika i teksture za duže žvakanje, a time i duže uživanje u hrani, poboljšanje oralne higijene i bolje varenje. Hrana sadrži kompleks B vitamina i specijalnu kombinaciju ugljenih hidrata, što obezbeđuje povećane enegretske potrebe tokom perioda povećane aktivnosti. Dog Chow® recept je formulisan sa cikorijom, prirodnim izvorom prebiotika, koji dokazano, poboljšavaju zdravstveno stanje digestivnog sistema. U održavanju idealne telesne težine Vašeg psa pomaže odgovarajući nivo energije iz kvalitetnih proteina. Kosti, zglobovi i zubi: Dog Chow® sadrži optimalnu količinu minerala, vitamina D i proteina za održavanje zdravih kostiju, zglobova i zuba. Idealna telesna težina: odnos proteina i masti je posebno prilagođen kako bi se održala idealna telesna težina velikih rasa pasa.

SASTOJCI: žitarice, meso i životinjski derivati (8%*), ekstrakti biljnih proteina, ulja i masti, derivati biljnog porekla, povrće (sušeni koren cikorije 1,1%), minerali.
* jednako je 16% rehidrovanog mesa i životinjskih derivata: min. 4% piletine.

ANALITIČKI SASTAV: protein 25%, masti 12%, pepeo 8%, vlakna 3%.

DODACI po kg: IU/kg: vitamin A: 21 000; vitamin D3: 1 200; vitamin E: 100 mg/kg: vitamin B: 83,5; Fe (E1): 266; I (E2): 3,3; Cu (E4): 38; Mn (E5): 20,3; Zn (E6): 429; Se (E8): 0,47.
Antioksidansi: E320, E321, E310. Konzervansi: E338, E202.

Nivo vitamina zagarantovan je do isteka roka upotrebe.
Proizvedeno po proizvođačkoj specifikaciji.

UPUTSTVO ZA HRANJENJE: Težina psa = preporučene dnevne količine (g)
Veličina psa = Uobičajno aktivan / Više aktivan
Mali (5-12 kg) = 110 g -210 g / 125 g - 240 g
Srednji (12-25 kg) = 210 g - 360 g / 240 g - 415 g

Navedene količine su samo smernice. Dnevne količine hrane prilagođavajte nivou aktivnosti Vašeg psa, njegovoj fizičkoj kondiciji i individualnim potrebama. 

Uvodite Purina® Dog Chow® postepeno tokom 7 dana.
Preporučene dnevne količine prilagoditi vremenskim uslovima, nivou aktivnosti, starosti i fizičkoj kondiciji.

Hranu poslužiti u suvom obliku uz dostupnu svežu vodu.
Zbog zdravlja Vašeg ljubimca redovno konsultujte veterinara. 
Proizvod čuvati na suvom i hladnom mestu.

ZEMLJA POREKLA: Mađarska

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje

Napomena: Cene na sajtu su informativnog karaktera i Zoo Market zadržava pravo promene cena. Za tačne informacije o dostupnosti proizvoda i važećim cenama stojimo vam na raspolaganju putem kontakt telefona 021/301 04 85