TROVET Weight & Diabetic Dog 2kg

TROVET Weight & Diabetic Dog 2kg

TROVET hrana za pse sa dijabetesom i za redukciju težine je nisko-kalorična dijetna hrana posebno formulisana za odrasle pse sa gojaznošću, dijabetesom i konstipacijom.

Neto: 2kg

Opis

TROVET hrana za pse sa dijabetesom i za redukciju težine je nisko-kalorična dijetna hrana posebno formulisana za odrasle pse sa gojaznošću, dijabetesom i konstipacijom.

Gojaznost

Ako je pas 15% veći od svoje idealne težine, on je klasifikovan kao gojazan. Trenutno se to odnosi na oko 50% kućnih ljubimaca. Psi sa prekomernom težinom imaju veću verovatnoću da budu gojazni u kasnijem životu. Pored toga, sterilisani i kastrirani psi su skloniji prekomernoj težini; isto važi i za manje aktivne starije pse.

Psi sa prekomernom težinom su često letargični, ravnodušni i izloženi su većem riziku od zdravstvenih problema kao što su kožne bolesti, problemi sa zglobovima i srcem. Stoga je mudro, ako vaš pas pati ili počinje da pati od gojaznosti, da izabere pouzdanu dijetnu hranu.

TROVET VRD dijeta za smanjenje težine

TROVET VRD dijeta za smanjenje težine je malo kalorija i sadrži veći sadržaj dijetalnih vlakana. Ove mere predostrožnosti (u skromnoj veličini) pomažu želudcu, ispunjavajući ga duže. Kao rezultat toga, vaš pas je manje gladan i manje sklon da moli za hranu. Ova niskokalorična dijeta je malo masnoće, ali je dovoljna u esencijalnim masnim kiselinama i sadrži posebne, polako digestirane ugljene hidrate kao šećer koji se može apsorbovati, tako da nivo glukoze u krvi ostaje konstantan. Prehrana stimuliše delovanje creva, sprečava blokade, a neprobavljiva vlakna u ishrani upijaju vodu da bi obezbedila čvrstu stolicu.

Preporučeno za

  • Gojazne pse
  • Šećerna bolest
  • Kolitis, zatvor
  • Nije pogodan za štenad

Upotreba

Koristite TROVET Veight & Diabetic VRD dok pas ne dostignete željenu težinu. Za pse sa dijabetesom, razdvojite dnevni obrok na 3 do 5 porcija da biste smanjili fluktuaciju nivoa šećera u krvi. TROVET VRD za težinu i dijabetes je kompletna dijeta koja se može koristiti za neograničenu kontrolu težine psa.

Optimalna telesna težina

Kada i ako se postigne željena težina, možete izabrati da se prebacite na hranu za održavanje, kao što je Trovet MKSF ili da nastavite da dajete TROVET VRD da biste sprečili ponavljanje problema sa težinom. Vaš veterinar može preporučiti i Trovet VRD za dijareju debelog creva, zatvor ili dijabetes.

Sastav

Suva hrana: žitarice (pšenica, kukuruz), meso i životinjski derivati (piletina, svinjetina), biljni proizvodi (repa, celuloza), biljni proteinski ekstrakti (pšenični gluten), minerali, kvasac, ulja i masti (svinjetina), riba i riblje derivate.

Mokra hrana: Mesni i životinjski derivati (svinjetina, piletina), žitarice (pšenica), biljni proizvodi (celuloza, guar guma), povrće (mrkva), minerali.

Detalji o proizvodu

Reviews

No reviews
Proizvod je dodat listi želja
Proizvod dodat u poređenje